Over Adrie Huibregtse

Welkom op mijn 'Over Mij' pagina, waar ik mijn reis als fotograaf deel.

Lees meer over de galerie

1974

Na een technische opleiding ben ik in 1974 gaan werken bij scheepswerf “de Schelde” in Vlissingen als tekenaar/ontwerper van industriële stoomketels. In mijn vrije tijd heb ik toen een schriftelijke cursus gevolgd aan de Fotovakschool om meer kennis op te doen op het gebied van fotografie, mijn toenmalige hobby. Op aandringen van anderen heb ik dan ook maar examen gedaan, wat eerst niet mijn bedoeling was, want het ging mij puur om de kennis en waar was een diploma bovendien voor nodig?

1980

Toen wat later bleek dat ik daar op “de Schelde” eigenlijk niet echt goed op mijn plek zat kon het inmiddels behaalde diploma echter goed gebruikt worden om, na overleg met mijn vrouw en met een halve baan als assistent-administrateur erbij, te proberen iets als zelfstandige in de fotografie te beginnen. Dat was in 1980.

1980-2015

Zo ben ik dus in het vak gerold en gebleven, heb ik veel fotoreportages en andere opdrachten mogen doen en hebben mijn vrouw en ik samen vele jaren een fotowinkel gerund. Nu, zeker in de fotografie, alles totaal is veranderd en de omzetten terugliepen hebben we eind 2015 besloten onze winkelruimte om te bouwen tot een mooie galerie.

2015

We zijn blij dat we op deze plek nu de gelegenheid hebben om mijn “vrije werk”, hoofdzakelijk “fotografie aan de kust”, aan u te kunnen tonen en te koop aan te bieden. Veel plezier met het bekijken ervan! Dat kan op deze website maar natuurlijk ook in de galerie. Die is in de zomer een paar dagen per week (meestal vrijdag en zaterdag) geopend, in de rest van het jaar wat minder. Een bezichtiging op andere dagen is, na een afspraak, ook mogelijk.